Rudus Oy

Rudus Oy on betoni- ja kivirakentamisen johtava yhtiö Suomessa

Rudus ja rudustuotteet ovat siellä missä rakennetaan vastuullisesti pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä, taloja ja infraa. Rakentaja saa Ruduksesta kaiken tarvitsemansa saman katon alta: betonit, betonituotteet, kiviainekset, murskausurakoinnin ja kierrätyksen. Koko Ruduksen toimintatapa tukee ympäristöstä huolehtimista: Ruduksella on Suomessa kestävää kehitystä vahvistava koko rakentamisen ketju raaka-ainetoimituksista aina kierrätykseen asti. Lisäksi laaja toimipisteverkosto minimoi kuljetuksista aiheutuvat päästöt.

Rudus toimii Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä. Rudus-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli 338 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä oli keskimäärin 1070.

Vuodesta 1999 lähtien Rudus on kuulunut irlantilaiseen CRH plc -konserniin. CRH toimii 35 maassa ja sen palveluksessa on 76 000 henkilöä. Konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli 18,7 miljardia euroa. CRH on listattu Dublinin, Lontoon ja New Yorkin (NYSE) pörsseissä.

Ruduksen Kierrätys-yksikkö on 1990–luvun alkupuolelta lähtien tehnyt pitkäjänteistä työtä mineraalipohjaisten jätemateriaalien ja sivutuotteiden hyötykäytön edistämiseksi. Näemme nämä materiaalit olennaisena osana käytettävissä olevaa raaka-ainevirtaa perinteisten kiviainesten rinnalla. Tarjoamme jätteiden tuottajille vastuullisen yhteistyökumppanin mineraalipohjaisten jäte- ja sivutuotevirtojen hyötykäyttöön ohjaamiseen ja toisaalta rakentajille ja rakennustuoteteollisuudelle laadukkaita, ekologisia ja taloudellisesti kilpailukykyisiä vaihtoehtoja perinteisten kiviainesten korvaajiksi.

Rudus – kierrätys
 

Sivua viimeksi muokattu 5.9.2015