WASCON 2018 Conference

Ajankohta: 
06.06.2018, klo 09:00 - 08.06.2018, klo 16:00
Paikka: 
Tampere-talo

Rakentamisen kiertotalouskonferenssi Tampere-talossa 6.-8.6.2018

Tule osallistumaan ja verkostoitumaan kotimaisten ja ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Konferenssissa on esillä runsaasti rakentamisen kiertotalouden uusimpia sovellutuksia ja teknologioita Suomesta ja ulkomailta.

Keskiviikko 6.6. ja torstai 7.6. ovat varsinaiset konferenssiesitelmäpäivät, jolloin voit valita rinnakkaisista esityssaleista alan uusimpien tutkimusten esityksiä tai käytännön esimerkkejä eri hankkeista, uusista teknologioista, materiaaleista ym. tai teemakohtaisia workshoppeja. Näiden aiheita ovat mm. kiertotaloutta koskeva lainsäädäntö, kiertotalous julkisissa hankinnoissa, kierrätysmateriaalit kaivosten ympäristösuojarakenteissa, sulfidisaviongelmien ratkaisut ja uusiomateriaalit satamien rakentamisessa.

Konferenssiin voi tulla esittelemään kiertotalouteen liittyviä hankkeita, teknologioita, tutkimuksia ym. lähettämällä lyhyen tiivistelmän esityksen sisällöstä WASCON2018.com -sivun ohjeiden mukaisesti. Käytännön hankkeilta ei vaadita muuta. Ehdotetut tiivistelmät käsitellään tieteellisen komitean toimesta ja niille ehdotetaan joko suullista power point -muotoista esitystä tai posteria. Posterit ovat esillä koko konferenssin ajan niille varatulla alueella.

WASCON 2018 sisältää myös paljon muuta toimintaa yhdessä kollegojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa: Tampereen kaupunki tarjoaa tiistai-iltana 5.6. get together -cocktailtilaisuuden ja keskiviikkoillaksi 6.6. on suunnitteilla erilaisia cocktailtilaisuuksia yrityksissä ja laivaristeilyllä. Torstai-iltana 7.6. on perinteinen konferenssi-illallinen mukavalla ohjelmalla höystettynä. Perjantaina 8.6. on valittavana ekskursioita erilaisiin kiertotalouskohteisiin. Yksi bussireitti kulkee Pirkanmaalla päättyen Pirkkalan lentokentälle ja/tai Tampereen rautatieasemalle ja toinen kiertää Etelä-Suomea päätyen Helsingin lentokentälle.

Muistettavaa:

  • Tiivistelmät ehdotetuista esityksistä viimeistään 2.1.2018
  • Ilmoittaudu konferenssiin: WASCON2018.com
  • Jos haluat yrityksesi esille näyttelyalueelle, ota yhteyttä RIL/Teemu Vehmaskoski: teemu.vehmaskoski@ril.fi, p. 050 352 6878

Lataa konferenssiesite:

WASCON A4_2016-09-13.pdf

Sivua viimeksi muokattu 15.4.2018