Kuusakoski Oy

Kuusakoski on pohjoisen Euroopan johtava kierrätyspalveluja tarjoava yritys. Metallien kierrättämisen lisäksi yritys harjoittaa sähkö- ja elektroniikkalaitteiden käsittelyä sekä purkuliiketoimintaa. Uusin liiketoiminta-alueemme on materiaalikiertoon kelpaamattomien, energiaa sisältävien jakeiden valmistaminen polttoaineeksi.

Kuusakoski Group Oy:n liikevaihto vuonna 2012 oli 842,2 M€ ja se työllistää noin 3 000 henkilöä. Yritys on perustettu vuonna 1914.

Renkaista on moneksi – Säästä maata, sitä ei enää valmisteta

Suurin osa kierrätettävistä renkaista päätyy uusiomateriaaliksi erilaisiin maanrakennuskohteisiin, kuten salaojituksiin, maanrakenteiden kevennyksiin, meluvalleihin, kaatopaikka- ja tärinäsuojausrakenteisiin.

Kuusakosken valmistamilla rengasrouheilla voidaan korvata maanrakennustöissä neitseellisiä maa-aineksia kuten salaojasoraa. Rengasgranulaatti eli rengasrae on erinomainen raaka-aine erilaisten joustoa vaativien alustojen, kuten tekonurmien, urheilukenttien ja leikkikenttien rakentamisessa.

Yritys toimittaa rengasgranulaattia suoraan asiakkaan rakennuskohteeseen joko irtotavarana tai sovitulla tavalla pakattuna.

www.kuusakoski.fi

Sivua viimeksi muokattu 23.2.2015