Uusiomaarakentamisen erikoisopintojakso – Ilmoittaudu nyt!

Aalto-yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto järjestävät yhdessä UUMA2-hankkeen kanssa syksyn 2017 ja kevään 2018 aikana kuusipäiväisen uusiomaarakentamisen erikoisopintojakson (UKI 2017-2017). Koulutuksen tavoitteena on tiedon jakamisen lisäksi kehittää ja oppia yhdessä sekä perehdyttää myös alalle valmistuvia opiskelijoita entistä paremmin uusiomaarakentamisen tehtäväkenttään. Erikoisopintojakso (5 opintopistettä) on tarkoitettu sekä alalla jo työskenteleville ammattilaisille, että ammattiainevaiheen yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille.

Uusiomaarakentamisen kaikkien osapuolien  - materiaalien tuottajien, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja viranomaisten - osallistuminen koulutukseen sekä tiedon jakajina että opiskelijoina on ensiarvoisen tärkeää, jotta voimme edistää turvallisten, mekaanisesti kestävien ja ympäristökriteerit täyttävien uusiomaarakenteiden rakentamista.

Opintojakso koostuu kuudesta lähipäivästä, jotka järjestetään vuorotellen Tampereen keskustassa ja Pasilassa. Koulutuspäivät ovat:

14.9.2017 Tampere
19.10.2017 Pasila
23.11.2017 Tampere
17.1.2018 Pasila
15.2.2018 Tampere
10.4.2018 Pasila

Lähiopetuspäivien lisäksi tehdään ryhmätyönä suunnitteluharjoitus sekä järjestetään mahdollisesti excursioita Tampereella ja pääkaupunkiseudulla.

Koko koulutuksen hinta on 900 euroa + alv 24 % ja yksittäisen päivän hinta on 300 euroa+alv 24 %. Osallistumismaksu sisältää ohjelmiin merkityt kahvitarjoilut, mutta lounas on omakustanteinen. Osallistumismaksut laskutetaan 30.9.2017 mennessä.

Opintojaksolle valituille lähetetään osallistumisvahvistus kesäkuussa 2017.

 

Osallistujien valintakriteerit

Opintojaksolle voidaan ottaa enintään 100 osallistujaa, jotka valitaan opintojaksolle pyrkineistä hakemusten perusteella. Jos kelpoisia hakijoita on enemmän kuin 100, valinta tehdään hakemusten saapumisjärjestyksessä samanarvoisten hakijoiden kesken. Lisäksi opintojakson järjestäjät varaavat itselleen mahdollisuuden kiintiöidä osallistujamäärää osallistujien taustan perusteella, jos se on opintojakson tasapainoisen toteutuksen kannalta välttämätöntä. Hakijoiden osallistumisvalmiuksia arvioidaan suoritettujen opintojen ja infra-alan työkokemuksen perusteella. Oletusarvona on tekniikan alan peruskoulutus, mutta osallistujalla voi olla myös muun alan koulutus, jos sitä täydentää riittäväksi arvioitu työkokemus infra-alalta.

HUOM: Tutkinto-opiskelijoilta edellytetään osallistumista kaikkiin päiviin, yksittäiseen päivään osallistuminen ei ole mahdollista. Opiskelijat hakevat opintojaksolle oppilaitoksiensa kautta.

 

Lisätietoja:

pirjo.kuula@tut.fi, puh. 040 8490305

Sivua viimeksi muokattu 13.9.2018