Uusiomaarakentamisen osaajille perustettu oma LinkedIn-ryhmä. Liity mukaan!

LinkedIn-palveluun perustettu UUMA - Uusiomaarakentamisen osaajat -ryhmä. Ryhmä on tarkoitettu uusiomaarakentamiseen liittyvän tiedon jakamiseen ja keskusteluun. Ryhmään ovat tervetulleita myös alan opiskelijat.

Näin liityt ryhmään:

Ryhmään ei voi liittyä ilman LinkedIn-profiilia, eli jos sinulla ei sellaista vielä ole se kannattaa luoda. Mene linkedin-palveluun tästä linkistä: https://www.linkedin.com/groups/12051147. Sivun yläreunasta löydät  Ask to join -painikkeen. Siitä pääset lähettämään liittymispyynnön ryhmään. Kun sinut on hyväksytty ryhmän jäseneksi, pääset lukemaan viestejä ja lähettämään myös itse viestejä ryhmälle.

Kutsu myös kollegat mukaan!

Ryhmän jäsenenä voit myös kutsua kollegasi mukaan. 

Ryhmän kautta tavoitat alan osaajat

Ryhmä on tarkoitettu uusiomaarakentamiseen liittyvän tiedon jakamiseen. Mikään uutinen, uusi tuote tai näkökulma ei ole liian pieni asia viestittäväksi. Kanavan kautta tavoitat nopeasti maarakentamisen parissa työskenteleviä organisaatiota ja osaajia. Tarkista omista LinkedIn asetuksista, että saat automaattisesti sähköpostiin tiedon ryhmään tehdyistä postauksista. Näin pysyt paremmin kartalla siitä, mistä ryhmässä keskustellaan.

 

 

 

 

Sivua viimeksi muokattu 11.9.2018